Home » Locaties » Peuteropvang Tjoeke Tjoek

Ontdekken en bewegen op peuteropvang Tjoeke Tjoek 

Met plezier en vertrouwen op weg naar de basisschool

Bij peuteropvang Tjoeke Tjoek staan ontdekken en bewegen centraal. Doordat we zijn gehuisvest in basisschool de Wissel maken de kinderen al op speelse wijze kennis met school. We stemmen onze thema's af op die van de laagste basisschoolgroepen en soms ondernemen de peuters en jongste leerlingen samen een activiteit bij de start of afsluiting van een thema. Zo verloopt de overgang naar de basisschool dadelijk soepeler.

Spelen én leren tegelijk

Natuurlijk willen we onze peuters een heerlijke dag vol spelletjes en creatieve activiteiten bieden. Tegelijkertijd is het belangrijk dat ze veel leren. We zijn gespecialiseerd in het VVE-programma (voor- en vroegschoolse educatie) en werken met de methode Speelplezier. Goed voor de taal en de sociale vaardigheden van peuters. We werken bovendien samen met een logopediepraktijk. De logopedisten komen naar Tjoeke Tjoek om kinderen te ondersteunen. Elke paar weken kiezen we een nieuw thema en daar omheen plannen we alle activiteiten. Je ontvangt van ons een brief over het onderwerp, met tips voor bijpassende boekjes en liedjes. Zo kun je thuis verder gaan waar de opvang ophoudt.

Nieuwsgierig?

Neem gerust contact met ons op! 

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jou als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Jan van Salmstraat 5a
6121 NE Born

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Wij bewegen, ontdekken en leren op:

maandag t/m vrijdag van 08.15u - 12.15u

Extra aanbod

* Voor- en Vroegschoolse Educatie