Home » Locaties » Peuteropvang Valkenburg

Peuteropvang Valkenburg

100% Speelplezier!

Vanaf 2 tot 4 jaar is uw peuter van harte welkom om bij peuteropvang Valkenburg (voorheen Mik Mak) op ontdekkingstocht te komen: spelen, ontdekken, leren én vriendjes maken! Peuteropvang Valkenburg ligt in het gezellig centrum van Valkenburg a/d Geul in basisschool Valkenburg (voormalige Plenkert).

Spelen, ontdekken en leren

We maken hier ongelofelijk veel plezier en leren daar ook nog onWIJS veel van! Want we bieden op alle locaties van de kinderdagverblijven en peuteropvang ‘Voor- en Vroegschoolse Educatie' (VVE) aan. VVE vormt een onderdeel van onze pedagogische werkwijze. We werken met de methodiek ‘Speelplezier'. Hierbij wordt spelenderwijs kennis gemaakt met taal en kunnen sociale-en persoonlijke vaardigheden optimaal ontwikkeld worden (leuk he!).

En… Actie! 

Waar we ook dol op zijn is de gymzaal naast de opvang. Hier kunnen de kinderen naar hartelust  rennen, klauteren en hun grenzen verleggen. Binnen uitgespeeld? Geen probleem! Dan zetten we ons avontuur voort en gaan we naar onze eigen buitenspeelplaats. Fietsjes? Check! Daar gaan we!

Onze locatie ligt in het hart van het geheel gerenoveerde gebouw, dicht bij de onderbouw van de basisschool. Dit is ideaal omdat we makkelijk én regelmatig even een kijkje gaan nemen bij de leerkrachten en kleuters van groep 1. Naast dat we het gewoon ontzettend gezellig vinden, maakt dit de overgang naar de basisschool ook nog gemakkelijker: twee vliegen in één klap!

Maar voordat het zover is… eerst genieten bij Peuteropvang Valkenburg!

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf! Meer informatie over de tarieven en regelgeving per gemeente vindt u hier.

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jouw als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Plenkertstraat 42
6301 GM Valkenburg

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

een VVE peuterspeelzaalgroep (2-4 jaar)

Per ochtend 1 groep van maximaal 16 peuters.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur