Home » Locaties » Peuteropvang Wiekjes

Peuteropvang Wiekjes

Samen opGROEIEN

Vanaf 2 tot 4 jaar is uw peuter van harte welkom om bij peuteropvang Wiekjes op ontdekkingstocht te komen: spelen, ontdekken, leren én vriendjes maken!

Bij Peuteropvang Wiekjes zijn er verschillende peutergroepen die op leeftijden zijn afgestemd. Er worden individuele activiteiten aangeboden, maar we beleven natuurlijk ook gezellige avonturen in groepsverband. En dit alles in een veilige, maar toch uitdagende omgeving. Een plek waar peuters de ruimte krijgen om zich op hun eigen manier, eigen tempo en een speelse manier te ontwikkelen. Daarnaast worden ouders regelmatig uitgenodigd om deel te nemen aan diverse activiteiten (gezellig he?!).

Spelen, ontdekken en leren

We maken hier ongelofelijk veel plezier en leren daar ook nog onWIJS veel van! We werken met de methodiek ‘Speelplezier'. Hierbij wordt spelenderwijs kennis gemaakt met taal en kunnen sociale-en persoonlijke vaardigheden optimaal ontwikkeld worden. En omdat we een goede samenwerking hebben met de basisschool, verloopt de stap naar het basisonderwijs zo soepel mogelijk.

Maar eerst…. genieten bij Wiekjes!

Nieuwsgierig?

Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Stellendaal 15
6228 GC Maastricht

Kindplanning (contracten)

Elly Verkaart
06- 1566 2781

Ouderportaal (incidentele opvang)

Locatiehoofd

Anja Kastrop

Groepsindeling

twee VVE peuterspeelzaalgroepen (2-4 jaar)

Telefoonnummers

Mobiel: 06-2732 2495

Openingstijden

Van 8.15 u – 12.15 uur