Home » Locaties » Peuteropvang ZIEZO!

Vertrouwd gevoel bij nieuwe Peuteropvang ZIEZO!

Elk kind krijgt de ruimte om zichzelf te zijn

De peuters die naar de nieuwe peuteropvang ZIEZO! komen, hebben eigenlijk geen tijd om hun ouders of verzorgers gedag te zeggen. De gezellige sfeer, de vele speelmaterialen en de leuke hoekjes maken té nieuwsgierig. Peuters willen maar één ding: op verkenning uit! De enthousiaste medewerkers van peuteropvang ZIEZO! werken al jaren samen en doen er alles aan om kinderen een fijne én leerzame ochtend te bezorgen.

Peuteropvang ZIEZO! in het kort

  • Sterk in het ontwikkelen van taal en woordenschat
  • Een prachtige buitentuin om op avontuur te gaan
  • Deel van Kindcentrum ZIEZO!: van 0 tot 12 jaar op één locatie

Nieuwe peuteropvang in De Heeg
Peuteropvang ZIEZO! is onderdeel van het nieuwe Kindcentrum ZIEZO!, waar ook een basisschool, kinderdagopvang en BSO bij horen. Bij ons zijn kinderen van 2 tot 4 jaar van harte welkom. Ons vertrouwde team staat elke ochtend klaar om de peuters warm te ontvangen.

“In onze natuurtuin gaan peuters zelf op avontuur”

Zelf de natuur ontdekken
We vinden het heel belangrijk dat onze peuters lekker kunnen spelen en bewegen. Dolblij zijn we dan ook met onze natuurtuin. Hier kunnen kinderen zelf de natuur in en mogen ze heerlijk zelf ontdekken. Bij ons mogen kinderen nét wat andere (en gekkere!) dingen dan thuis. Daarom bedenken we de leukste activiteiten, van plantjes zaaien tot spelletjes met water. Een paar keer per jaar nodigen we ouders, verzorgers en opa’s en oma’s uit. Dé kans voor de trotse peuters om hun Ziezo! te laten zien en samen te spelen.

Een verrassend grote woordenschat
Spelen is belangrijk, maar spelend leren natuurlijk ook. En gelukkig: juist spelenderwijs leren kinderen het meest. We zijn gespecialiseerd in VVE (voor- en vroegschoolse educatie) en werken met de methodiek Speelplezier. Ideaal voor de taalontwikkeling en sociale vaardigheden van peuters. Van ouders horen we vaak dat de woordenschat van hun kinderen bij ons razendsnel groeit. Elke vijf weken kiezen we een nieuw thema en aan de hand daarvan leren we kinderen een groot aantal woorden. Via de leukste spelletjes, liedjes, boekjes en toneelstukjes! 

Bouwen aan zelfvertrouwen
Elk kind is anders en bij ons mag elk kind zijn zoals het is. Wij zien elk kind en zorgen voor een aanbod dat precies bij hem of haar past. We geven peuters de ruimte om hun talenten te ontwikkelen, wat die ook zijn. Zo bouwen we aan hun zelfvertrouwen, terwijl we ondertussen extra ondersteuning bieden als dat nodig is. We organiseren bovendien regelmatig activiteiten met de basisschool. Zo verloopt de overstap naar school straks extra soepel. 

Nieuwsgierig?
Neem dan contact met ons op! Dat kan via MIK Kinderopvang, tel. 043-351 71 71 of via het contactformulier op onze website.

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jou als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Borghaag 25
6228 EX Maastricht

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

één VVE peutergroep (2-4 jaar)

Openingstijden

maandag t/m vrijdag van 08.15 tot 12.15 uur