Home » Nieuws » HELP! PM’er Nancy mist haar hart

HELP! PM’er Nancy mist haar hart

HELP! PM’er Nancy mist haar hart

Ok, dat klinkt misschien wat heftig. Gelukkig mist ze haar hart niet letterlijk, want Nancy heeft juist een heel groot hart. Dat blijkt wel. Bij de kringloop kocht ze een torso. Jaren stond deze in de schuur, totdat ze besloot deze mee te nemen naar BSO Go Nuts in Maastricht waar ze werkt. Want hoe kunnen kinderen beter leren over de anatomie van mensen dan dit op spelenderwijs te doen. Alleen was er één probleem, de torso mistte het hart.

Nancy_3FM

De zoektochten van Nancy om er één te vinden leverden niets op. Ze besloot het anders aan te pakken. Ze stuurde DJ Wijnand van 3FM een bericht en legde haar probleem voor. Wijnand deed een oproep aan zijn luisteraars. Niet veel later meldde Raymond zich. Hij heeft een winkel op het gebied van anatomiemodellen. Het originele hart van de torso uit de jaren ’70 had hij niet, maar hij kwam wel met een geweldige andere optie. Hij schonk de BSO een compleet nieuwe torso mét het hart op de juiste plek Knipogen. Net als Nancy en Raymond dat hebben.

Met een shoutout naar de kinderopvang en de collega’s van MIK voor het harde werken in deze bijzondere tijd sloot Nancy haar ‘optreden’ op 3FM af. Wat een geweldig initiatief!   

Terug naar overzicht