Home » Nieuws » KDV Kleine Helden breidt uit!

KDV Kleine Helden breidt uit!

KDV Kleine Helden breidt uit!

Kinderdagverblijf Kleine Helden in Sittard breidt uit om nog meer kinderen van 0-4 jaar een fantastische tijd te kunnen bieden. Vanaf 28 augustus zal er een extra groep worden geopend aan de Broeksittarderweg, waardoor de capaciteit van het kinderdagverblijf wordt vergroot. KDV Kleine Helden heeft ruime groepen die speciaal zijn ingericht om jonge kinderen samen met hun leeftijdsgenoten te laten ontdekken en spelen. Het doel is om een stimulerende en veilige omgeving te creëren waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Met de uitbreiding kunnen nog meer kinderen profiteren van de hoogwaardige opvang die KDV Kleine Helden biedt.

Een van de opvallende kenmerken van het kinderdagverblijf is de centrale speelzaal. In het midden van het dagverblijf is een prachtige speelruimte gecreëerd waar kinderen uit verschillende groepen met elkaar kunnen spelen en socialiseren. Dit stimuleert de interactie tussen kinderen van verschillende leeftijden en draagt bij aan hun sociale en emotionele ontwikkeling.

Naast de ruime groepsruimten beschikt Kleine Helden ook over twee tuinen. Elke groep heeft directe toegang tot een eigen tuin, zodat de kinderen veilig buiten kunnen spelen en ontdekken. Deze buitenruimten zijn ontworpen met het oog op veiligheid en bieden de kinderen de mogelijkheid om de natuur te verkennen en zich fysiek uit te leven. 

We vinden het belangrijk dat kinderen zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. Elk kind is nu eenmaal anders. Bij KDV Kleine Helden combineren we onze kennis met gevoel. We bekijken altijd wat een kind écht nodig heeft en hoe we dat het beste kunnen bieden. KDV Kleine Helden is voor kinderen echt een tweede thuis. Heerlijk vertrouwd! 

Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom! Plan hier gerust een vrijblijvende rondleiding bij ons in.

Terug naar overzicht