Home » Nieuws » Nieuwe BSO Lindenheuvel in OBS De Duizendpoot - Lindenheuvel

Nieuwe BSO Lindenheuvel in OBS De Duizendpoot - Lindenheuvel

Nieuwe BSO Lindenheuvel in OBS De Duizendpoot - Lindenheuvel
In OBS De Duizendpoot in Lindenheuvel opent per 8 januari 2024 een nieuwe BSO van Spelenderwijs: BSO Lindenheuvel. In de nieuwe BSO zijn kinderen welkom die naar OBS De Duizendpoot of basisschool ’t Heuvelke in Lindenheuvel gaan.

Bij BSO Lindenheuvel ontvangen kinderen van 4-12 jaar opvang in een knusse, huiselijke ruimte in het schoolgebouw. Plezier, aandacht en respect zijn sleutelwoorden bij BSO Lindenheuvel. 'Thuiskomen' na school en andere kinderen ontmoeten staan centraal.
In deze gezellige omgeving krijgt elk kind de ruimte en vrijheid om eigen keuzes te maken. De inrichting is afgestemd op de verschillende ontwikkelingsgebieden, leeftijden en behoeften van de kinderen. De speelzaal van de basisschool wordt bezocht voor bewegingsspel. Ook buiten hebben de kinderen voldoende plaats en materiaal om er een leuke dag van te maken.  

Aanbod

BSO Lindenheuvel biedt voor- en naschoolse opvang aan op maandag tot en met donderdag vanaf 7.30 uur totdat school begint en na schooltijd tot 18.30 uur. Op vrijdag en tijdens vakanties wordt BSO Lindenheuvel samengevoegd bij BSO Tinkeltime (Oud-Geleen). Dan is er ook vervoer geregeld van school naar de BSO.

Meer informatie over BSO Lindenheuvel en aanmelden leest u op de locatiepagina.

Terug naar overzicht