Home » Nieuws » Nieuwe editie Opgroeienin046-krant in Week van de Opvoeding

Nieuwe editie Opgroeienin046-krant in Week van de Opvoeding

Nieuwe editie Opgroeienin046-krant in Week van de Opvoeding

Van 2 tot en met 8 oktober vindt de landelijke Week van de Opvoeding plaats. Dit betekent een nieuwe editie van de Opgroeienin046-krant. Ook dit jaar is het thema ‘samen delen, samen weten’. In de krant leest u tips, weetjes, ervaringen en informatieve artikelen over opvoeden en opgroeien vanaf kinderwens tot en met de tienerfase. 

De krant bestaat uit bijdrages van Centrum Jeugd & Gezin Westelijke Mijnstreek, Spelenderwijs, MIK Kinderopvang, Partners in Welzijn, Knooppunt Informele Zorg en Ecsplore. Deze organisaties vormen samen de MIK & PIW Groep. Door hun intensieve samenwerking kunnen zij u voorzien van nuttige informatie en praktijkvoorbeelden op het gebied van opvoeden en opgroeien. 
Dit jaar komen de volgende thema’s aan bod in de krant: ‘het belang van (voor)lezen’, de jonge mantelzorger, geldzorgen binnen het gezin, 'bedwing de bling', kinderen en scheiden, seksuele opvoeding, gezonde leefstijl, gezonde hechting en ‘naar de brugklas’.

Papieren én digitale versie van de krant beschikbaar

In de regio 046 valt deze week de vierde editie van de Opgroeienin046-krant op de mat. Krantje niet ontvangen of woonachtig buiten deze regio? U kunt de Opgroeienin046-krant ook online lezen. Op uw gemak, wanneer het u uitkomt. Kies het krantje van uw gemeente.

Vragen over de inhoud van de krant of meer weten over opvoeden en opgroeien in de regio 046? Kijk dan eens op de website van Opgroeienin046, of neem direct contact op met de betrokken medewerkers via T 046-8506910 of E info@cjg-wm.nl.

Terug naar overzicht