Home » Nieuws » Ontdek wat peuteropvang voor uw peuter kan betekenen

Ontdek wat peuteropvang voor uw peuter kan betekenen

Ontdek wat peuteropvang voor uw peuter kan betekenen

Kinderen zijn voortdurend hun wereld aan het ontdekken. De peuteropvang van MIK en Spelenderwijs biedt uw kind een veilige haven om stappen zonder u als opvoeder te zetten. Vindt u dit ook belangrijk voor uw kind? Kom naar de gratis ‘stay and play’ ochtend op woensdag 11 oktober, 8 november of 13 december van 10.00 tot 12.00 uur in Peutercentrum Sittard om sfeer te proeven.

Peutercentrum Sittard is gelegen in Vastradastraat 2 in Sittard. Tijdens de ‘stay and play’ ochtend speelt uw kind mee en kunt u als opvoeder vragen stellen aan de pedagogisch medewerkers. Aanmelden is niet nodig; u kunt gewoon langskomen met uw peuter(s).
De pedagogisch medewerkers begeleiden en stimuleren alle aspecten van de ontwikkeling: motorisch, emotioneel, sociaal en creatief. Peuteropvang van Spelenderwijs en MIK biedt de ruimte om te spelen én spelend te leren. Uw kind krijgt op deze wijze het zelfvertrouwen voor een soepele overgang naar de basisschool.

Peuteropvang-locaties in Sittard

Verschillende peuteropvanglocaties in Sittard hebben nog plekjes vrij. Wilt u uw kind aanmelden voor peuteropvang

Bekijk de locatiepagina van Kleine Helden in Vrangendael. 

Bekijk onze Spelenderwijs-locaties in Sittard:

Via deze locatiepagina's kunt u uw kind ook direct aanmelden en eventueel meer informatie lezen over bijvoorbeeld tarieven.

Terug naar overzicht