Home » Nieuws » Pedagogisch medewerkers in het zonnetje gezet

Pedagogisch medewerkers in het zonnetje gezet

Pedagogisch medewerkers in het zonnetje gezet

Gisteren, donderdag 21 september, was het de Dag van de Pedagogisch Medewerker. Ook wij als organisatie hebben extra aandacht gehad voor onze waardevolle pedagogisch medewerkers en we hebben erkenning getoond voor hun dagelijkse zorg en bijdrage aan de opvoeding van kinderen uit heel veel gezinnen.

Locatiemanagers hebben op eigen wijze invulling gegeven aan een attentie voor de pedagogisch medewerkers van hun teams. De locatiemanagers zijn op hun beurt ook bedankt voor hun tomeloze inzet. 

Dit landelijke initiatief vindt iedere derde donderdag van september plaats om stil te staan bij (het werk van) pedagogisch medewerkers; hoe blij we met ze zijn, hoe belangrijk het werk is dat zij doen en hoeveel zij betekenen voor kinderen én hun ouders.

Op zoek naar een leuke werkplek?

Wilt u als (gepensioneerd) pedagogisch medewerker ook betekenisvol werk doen op één van onze locaties? Bekijk onze openstaande vacatures op de website werken bij MIK & PIW Groep. Ook vakantiewerkers of studenten (met de juiste achtergrond) die een bijbaan zoeken zijn van harte welkom!

Terug naar overzicht