Home » Nieuws » Startdatum Agora-aanbod in Kindcentrum De Loft verplaatst

Startdatum Agora-aanbod in Kindcentrum De Loft verplaatst

Startdatum Agora-aanbod in Kindcentrum De Loft verplaatst

MIK & PIW Groep en Stichting Kindante gaan Agora aanbieden in KC De Loft in Sittard. De beoogde startdatum van 1 januari 2024 blijkt, ondanks alle inspanningen, niet haalbaar. In de aanloop naar 1 januari is gebleken dat het vormgeven van onderwijs en kinderopvang volgens Agora meer voorbereiding vraagt. Daarom is besloten om Agora op een later moment te gaan aanbieden; het streven is bij aanvang van het nieuwe schooljaar 2024-2025. Het projectteam benut de komende maanden om met veel deskundigheid, enthousiasme en ambitie het Agora-aanbod verder uit te werken.

Het verplaatsen van de startdatum van Agora heeft geen invloed op het huidige aanbod van zowel het regulier onderwijs als de kinderopvang in KC De Loft.

De aanmeldprocedure is voor nu stopgezet. Via verschillende communicatiekanalen, waaronder de website Agora Westelijke Mijnstreek, worden geïnteresseerden op de hoogte gehouden over nieuwe ontwikkelingen. Op de website staan ook veelgestelde vragen; deze lijst wordt geregeld aangevuld.

 

Agora

Agora Westelijke Mijnstreek is gericht op het leveren van innovatief en kwalitatief hoogwaardig onderwijs en kinderopvang, waarbij kinderen centraal staan en onderwijs op maat wordt geboden. Meer informatie hierover is te lezen op de website van Agora Westelijke Mijnstreek.

Terug naar overzicht