Home » Nieuws » 24/7 opvang op twee locaties

24/7 opvang op twee locaties

24/7 opvang op twee locaties

CORONANIEUWS: 24/7 opvang op twee locaties

Wij willen ouders met cruciale beroepen graag ondersteunen met de opvang van uw kinderen. We streven hierbij naar maximale flexibiliteit. Uw kinderen zijn welkom op de meeste locaties op de reguliere tijden. Daarnaast zijn er twee locaties waar kinderen van 0 tot 12 jaar, zeven dagen per week en 24 uur per dag welkom zijn. Voor deze opvang worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Vanaf donderdag 26 maart tot en met (in ieder geval) 28 april zijn kinderen 24/7 welkom bij:

  • KDV Toermalijn/BSO de Spiegel
    Sorbonnelaan 195
    6229 HD Maastricht
  • KDV/BSO de Rode Loper
    Leyenbroekerweg 113 d
    6132 CD Sittard 

We besteden op deze locaties extra aandacht aan de kennismaking met de kinderen (wat zijn hun gewoontes, wat vinden ze leuk om te doen, waar spelen ze graag mee?). Met vaste routines en rituelen en een helder en herkenbaar dagritme, bieden we hen een omgeving waar ze snel mee vertrouwd raken.

Er wordt gezorgd voor gezonde en verse maaltijden (ontbijt, lunch en avondmaaltijd) en de gebruikelijke gezonde tussendoortjes. De locaties zijn van passend speel- en spelmateriaal voorzien. De locaties voldoen aan de wettelijke gezondheids- en veiligheidsvoorschriften en zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Daarnaast worden de bedden dagelijks verschoond. 

Wilt u gebruik maken van 24/7 opvang?
Meld uw kind(eren) dan aan door dit formulier in te vullen. Het ingevulde formulier kunt u vervolgens mailen naar 
mik-spelenderwijs@mik-piwgroep.nl.

 

Terug naar overzicht