Home » Nieuws » Update coronamaatregelen 18 januari 2021

Update coronamaatregelen 18 januari 2021

Update coronamaatregelen 18 januari 2021

Anders dan gehoopt zullen de opvanglocaties de komende tijd, in ieder geval t/m 7 februari, alleen beschikbaar zijn voor NOODopvang. 

Noodopvang vanaf 25 januari

Aanmelden voor de noodopvang van 25 januari t/m 7 februari kan vanaf woensdag 20 januari vanaf 11.00u. Wij verzoeken u de noodopvang niet eerder aan te aanvragen. Mogelijk is de aanvraag dan niet meer zichtbaar voor ons.

KDV/BSO

  • Alle kinderen zijn afgemeld voor deze periode;
  • Indien één of beide ouder(s)/verzorger(s) in een cruciale beroepsgroep werkzaam is/zijn, kunt u zich aanmelden via het Ouderportaal. Dit doet u via mijn gegevens-> Aanvragen-> Datum->Tijdstip->Bevestigen. Bij betalingswijze kunt u kiezen voor “in rekening brengen” of “niet in rekening brengen”. Het maakt niet uit wat er aangevinkt wordt. Uw kind kan voor de gebruikelijke uren/dagen zoals opgenomen in uw contract bij ons terecht zonder extra betaling;
  • Aanvragen gedaan vóór 17.00 uur worden nog in de planning van de dag erna meegenomen.

Peuteropvang

  • De Peuteropvang groepen zijn gesloten;
  • Als u gebruik maakt van de Peuteropvang en werkzaam bent in een cruciaal beroep kunt u toch opvang aanvragen via planning@mik-piwgroep.nl;
  • Uw kind kan voor de gebruikelijke uren/dagen zoals opgenomen in uw contract bij ons terecht;
  • De planner van de locatie neemt dan contact met u op om te kijken op welke KDV locatie de opvang zal plaats vinden;
  • Aanvragen gedaan vóór 17.00 uur worden nog in de planning van de dag erna meegenomen.

Het nieuwe jaar is gestart met veel onzekerheden. We zitten midden in een lockdown, met maatregelen die veel van iedereen vragen. Zeker van jonge gezinnen, die de zorg voor werk en gezin moeten zien te combineren. We realiseren ons dat dit geen gemakkelijke opgave is en wensen iedereen dan ook veel succes en veerkracht voor de komende periode.

Terug naar overzicht