Home » Referenties
Anita Narinx-Essers

Onze zoon Youri van 7 en dochter Esmee van 5 gaan sinds ze naar school gaan ook naar BSO Confetti/Triviant in Stein. Ze doen altijd hele leuke dingen in de vakantie, er worden leuke uitjes georganiseerd, mooie knutselwerkjes gemaakt en de kids vervelen zich nooit. Leidsters zijn heel lief voor de kids en Esmee komt regelmatig met heel mooi gevlochten haar thuis, echt super!

Kim Van Den Boogaard

Onze dochter van bijna 3 jaar en zoon van 5 maanden gaan met veel plezier naar KDV de Wigwam. Onze dochter raakt niet uitgesproken over haar juffen en zingt veel liedjes. Ook het pluspunt van de peuterspeelzaal is super. Onze oudste zoon van 5 gaat naar BSO Tinkeltime. Hij vindt het elke keer weer jammer als hij naar huis moet. De juffen zijn super. Ook in de vakanties zijn er altijd vele leuke activiteiten.

Melissa Houben

Wij hebben inmiddels al vijf jaar onze kindjes met warm gevoel naar MIK gebracht en hopen dit de komende 11 jaar ook nog te doen ! Tiffany (3 jaar) en Justian (1 jaar) gaan naar KDV Wigwam en Jayden (4 jaar) is sinds een paar maandjes doorgestroomd naar BSO Tinkeltime. Beide locaties zijn absolute aanraders voor ouders die hun kindje een goede voorbereiding op hun schoolcarrière willen geven. Onze complimenten voor alle leidsters die er iedere nieuwe dag met hart en ziel voor zorgen dat onze kindjes zich 'thuis' voelen!!

Kelly Beumers

Al dik een jaar zit Milan (2) op kdv Loedoes in Hoogveld. Hij heeft 't er altijd heel erg leuk. De leiding is geweldig! Wat ze allemaal met de kindjes doen, zooooo leuk. Wij zijn super blij met MIK Loedoes!!! Een echte aanrader!!!

Amal De Cnock

Nieve (4) en Loïs (2) zitten op de BSO en KDV Villa Regenboog in Elsloo. Al ruim 4 jaar ben ik dik tevreden over de leidsters en de leiding! Ik ben zelf ook leidster geweest en dan zie je alles. Deze leidsters zijn zo enthousiast en meelevend! Ook de leiding is erg flexibel betreft de opvang van de kinderen. Een keer ruilen of extra komen is geen probleem (indien de groep niet vol zit). Zelfs als je adhoc een probleem hebt, staan ze voor je klaar! Dikke complimenten!

Kim Bakker-Doppegieter

Onze dochter Yinthe (2jaar) gaat naar een Gastouder die is aangesloten bij Mik. Al sinds de aanmelding bij MIK is er goede communicatie naar Gastouder en ouders toe. Ook nu de vertrouwde Gastouder tijdelijk niet beschikbaar is, word er naar verschillende alternatieven gezocht en meegedacht. Ook nu weer genoeg communicatie en dat is bij veel bedrijven ver te zoeken. Hier ben ik dus ZEER tevreden over!

Laurie Engelen-Kuijken

Lina heeft het goed naar haar zin bij Villa Regenboog. Ik kan goed merken dat ze er veel dingen leert omdat ze kinderen om zich heen heeft, wat thuis niet het geval is. Erg leuke leidsters, altijd even vriendelijk!

Joyce Muris-van Der Voort

Dean (3jaar) gaat al vanaf zijn geboorte naar de dagverblijven van MIK. Eerst naar Bambini maar deze is uiteindelijk gefuseerd met wigwam! De organisatie daarvan was netjes geregeld en de kindjes hebben er weinig van mee gekregen. De leidsters zijn allemaal even aardig. Dean gaat graag naar het "schooltje". Sinds kort is er ook een peuterspeelzaal op zijn locatie. De kindjes van het Kdv gaan daar in de ochtend ook naar toe. Een leuk uitstapje blijkt uit de verhalen van mijn zoon!

Monique Rugers

Sinds kort maken onze oudste jongens, Finn en Morris, gebruik van BSO Ratjetoe waar ze hun draai binnen korte tijd hebben weten te vinden. Onze jongste, Sepp, bezoekt 't Boemeltje en dankzij de lieve leidsters voelt het hier ook heel vertrouwd en goed. Persoonlijke aandacht, afstemming op hetgeen een kindje vraagt en professionaliteit gaan hier super samen!

Gabriella Geerlings-Simon

Mijn zoontje jurre van 2 jaar zit bij MIK in Nieuwstadt en heeft het heel erg goed naar zijn zin. De kids worden goed behandeld en ze leren er ook nog veel van. Ik ben heel positief!

Suzanne Peels Satijn

MiIK Nieuwstadt. Al 6 jaar onze grote toeverlaat, veel gebruik van gemaakt en nog steeds. Super. Jim Peels gaat nog steeds met veel plezier en veel geleerd. Super.